Ervaringen

Ik heb onze afspraken als erg prettig ervaren. Je hebt een fijne energie en toon. Je luistert goed en je maakt op ’n gelijkwaardige manier contact, zelfs wanneer je me confronteerde met dat ik wel moest oefenen thuis. Ik heb er veel aan gehad en nog steeds. Het zal ’n proces blijven denk ik, maar de basis is gelegd. Dankjewel voor je geduld, je rust, je vertrouwen. Dankjewel voor het stuk dat je meegelopen bent op mijn pad.

L.


Heel erg bedank voor alles wat je mij, met mijn ups en downs, hebt geleerd. Zonder jouw hulp, steun en vertrouwen was ik nooit zover gekomen. Ik had me geen betere therapeut kunnen wensen, ik zal nog vaak aan je terugdenken.

C.


Altijd een luisterend oor, iemand die me begreep. Mat, ik heb echt heel veel van je geleerd. Zoals je al zei, een proces waar ik doorheen moest. Ik heb het zelf doorlopen maar wel onder begeleiding van jou. Ik kon op je steunen. Voor jou je werk misschien, maar voor mij van levensbelang. Ik zal nog vaak aan je denken. Je goede raad is me namelijk bijgebleven.

A.


Wat heb jij mij angsten helpen te doorbreken/overwinnen. Jij bezit het talent meer zelfvertrouwen te geven, het in jezelf geloven. Je hebt deze zaadjes bij mij gepland. De ene is al wat verder uitgegroeid dan het andere, maar het zit er. Ik wil je ontzettend bedanken voor je woorden, je geduld, je vastberadenheid, maar ook je zachtheid, oprechtheid en emoties. Mede dankzij jou sta ik nu waar ik sta. Ik weet zeker dat je nog vele zaadjes meer gaat planten bij anderen!

W.


Bedankt dat ik zoveel bij je heb mogen ervaren, maar ook bereiken. Heb mijn grenzen ervaren en herkennen. Er mee spelen, stoeien en niet meer vechtend. Wat een programma, met je altijd prettige aanwezigheid en begrip!!

H.


Je hebt mij het gevoel gegeven dat ik gehoord en gezien werd! Je steun en aanmoediging tijdens spannende momenten heeft mij veel goeds gedaan, zo ook je bemoedigende en geruststellende woorden en dat waardeer ik enorm! Je deelde met mij je eigen ervaringen en daaruit gaf je adviezen mee. Dit is heel helpend voor me geweest en heeft mij gemotiveerd om anders te gaan kijken naar mezelf en mijn proces. Voor mij ben je echt een inspiratiebron, ik zal er zeker vaak aan terugdenken. Bedankt voor wie je bent en wat je doet recht uit het hart nooit omdat het moet!

F.